Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där dagen då allt jag kände var ett stort rus fyllt av "nu är det kört"


Den där dagen då jag plötsligt inte längre hade någon livlina eller något halmstrå att hålla i


den dagen

log jag




Fri vers av Sören
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-03-06 18:58



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Vilken frihet!
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören