Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit till livet


Ett stort oändligt hav
stenar längs horisonten, en livets stig
visst måste man stanna till
ibland, för att inte ramla i vattnet

 

likafullt behöver man simma

 

för att begrunda
ur ett annat perspektiv


Stannar man kvar för länge
finns risken att kvävas av rädsla

 

vår tids gissel


inför varje steg mot det okända
likafullt behöver man andas
för att se klart

 

Ser man var man sätter sina fötter
inga oförutsägbara händelser
som formar en, till människa


 

en balanserad tillvaro
vem har det?

 

Ibland vill man bara dansa
för tillåta sig känna glädje
även om stenen man just står på
inte är stabilt nog för rörelse


 

 

för att njuta av promenaden ut

 

 

 

©





Fri vers av Juli
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli