Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfliktskärlek

 

Hittills har jag alltid sagt
jag
klarar
mig
själv


men

 

Kanske
kommer 
det
någon

 

en dag

 

och faktiskt

 

nu
önskar
jag
du
kom

 

Tillåta

 

någon komma in
våga
älska
förbanna
sörja  
skratta

 

Min
hand
är

 

Din

 

Om än till låns

 

© 2006




Fri vers av Juli
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli