Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrade element

på andra sidan dörren
började du gå


hur jag rev mig själv i bitar
för att förstå

att det inte var kärlek

 

det var saknad

 

© 2007




Fri vers av Juli
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli