Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrhandtag

 

Livet handlar alltid om val
när dörren slår igen bakom en


känslan av uppgivenhet förnimms


kan man inte gå tillbaka
kan inte heller stå och vela


Man kan inte stå kvar ångerfull
man får lära sig känna efter


känslan av spänning finns där


vilken dörr som känns bäst att öppna
även om det är svårt ibland

 

men ibland vet man vilken dörr



Genom denna dörrmångfald
möter man kärlek, drömmar och vänskap



men glöm inte

att se ut genom fönstret
och njuta av utsikten under resans gång









© 2006




Fri vers av Juli
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli