Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulgär riktighet

Brinnande fackla i solnedgång
tårade ögon av rök


och minnen

 

alla ord

knivegg som skär in

 

lycklig sorg

 

Att älska
alldeles fritt utan att tveka

 

bräckliga drömmar

 

Veta att du är där
när jag kommer

 

omvända önskningar

 

Då förstod jag
miste en som jag älskat
när du gick

 

invecklad enkelhet

 

Du sa

nyckeln till kärleken
är att släppa taget

 

 

vulgär riktighet

 

 

När solen gick upp
och facklan slocknade

 

log jag

 

© 2007




Fri vers av Juli
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-31 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli