Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsam färd

Det här är en stillsam färd,
sa han

och pekade på en kvinnas silhuett

Att komma in i dig är en härlig färd,
sa han

och steg in i min lägenhet

 

 

© 2007




Fri vers av Juli
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-08-09 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli