" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Fulländad

 



Sidenvävt tyg som vajar vackert i vinden
ögon som bara ser stormen i fjärran

 

så känns kärleken 


 

ändå

så fulländad

 


©




Fri vers av Juli
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli