Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för det är för hur.
















för det är
hur du är, som sandpapper
mot en torrsprucken häl
som salivdroppen

mot tungan i vargatimmen
när rött blod

- eller vin
torkat ur den sista unsen


liv

så det är hur du är
räls, när annat stannat
och för hur du håller


ihop


när sönderfallet är från morgon
till morgon och nästa


för det är inga kärleksord
som kan säga
hur dina magra handleder

när de vinkar

adjö

är så vackertonda
att ett hjärta kan bombsprängas
och bara läka, inte med tid


utan av närvaro, din
och det är för hur du spränger mig
när du är i



hur du håller min lugg
som om den vore något annat
är bara en lugg

och hur du säger
att du finns

aldrig säger du att du finns för mig
men att du finns
och det borde kanske räcka


vi är aldrig måndagar
vi är bara under

fiskmåsar och himlen drar förbi
men vi blir aldrig rädda
för där kommer alltid en ny









det är för hur du
är det som jag vill vara
och för hur jag kan få
en bit av mig

genom dina ögon



och djävlar vad jag är vacker då.


















Fri vers av lyckeli
Läst 910 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2013-08-25 17:38



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Underbart!
2013-12-30

    ej medlem längre
Inspiration i det
högre
välskrivet

på gränsen
till för mycket

dock
en penna

som är
välformad
skapelse
2013-08-31

    Lars Gullberg
Vet du ingen skriver ju som du

kommer börja skriva lite själv snart snart

fint o se dej här igen

L
2013-08-27

    J. Herward



Herrejävlar. Högst ointellektuellt jag vet! Men vilken känsla!
2013-08-26

  Lars Hedlin
Så fint så vackert Bokmärks direkt ;)
2013-08-26

    ej medlem längre
Ditt språk får hela mig att vibrera...så vackert!
2013-08-25

  Peter Stjerngrim VIP
Är det här förklaringen till varför din
närvarande frånvaro
varit så extrem senaste året?

Glad att se dig tillbaka ...

... även om det kanske bara är
ett kortare besök ...

Men med ett litet försök
till affirmation
kanske du blir mer närvarande
framöver ...
2013-08-25

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så... skimrande, glimrande.. Njutningsfull läsning skänker du.. tack
2013-08-25

  Yrre VIP
Wow, så himmelskt bra hur du gör orden!
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli