Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Drömmar

fantasier

tankar




...................................................................................


Livets under fångar allas beundran, då mirakel skriker ut sitt första skrik.
Mot världen, barnmorskan, moren och faren.


....................................................................................................

Livets mening

lycka

nu


.................................................................................................................


Mot bröstet det lilla knyttet läggs, får all näring och växer.
Växer till en självständig individ då all kunskap för in den i sitt
nya medvetande.


................................................................................................................


Första kärleken

Första kyssen

första kramen


..................................................................................................................

Åren går och ju äldre barnet blir, ju mer inser den
att livet inte är en lek.
Som vuxen inser den att allt den trodde sig veta, inte finns i nuet.









Fri vers av Filosofen2
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-04 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2