Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Element regn

Ett stilla regn

en grå himmel

mogna äpplen som dinglar i trädets krona

grönskan kvar



Stilla somnar allt in

löven trängs på asfalten

Kölden påminner oss om att hösten är påväg


Några fönster är än öppna mot världen

Några människor har än tron på lite mer sommar

Några människor ler i regnet



Ett stilla regn lockar ut oss att upptäcka nyanser i naturen

två älskande omfamnar varann och växer ihop för en sekund

en buss kör fort förbi och stänker upp lite vatten



Stannar upp och bara iaktar.

Alla rusar, rusar någonstans

Känns som bara jag står på trottoaren med skjorts och tröja mitt i regnet.

Är det bara jag som ler?

Det är bara JAG!

Börjar själv gå, likt de som är före, men ler mot regnet.




Fri vers av Filosofen2
Läst 366 gånger
Publicerad 2013-09-04 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2