Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#2

 

Jag lämnar några bokstäver på gatan

Vattnet porlar ur fontänmunnen

Sensommarsolen insluter staden i en illusion

Det varma som tidigare flöt genom mina vener
glittrar som regnbågsdiset




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-05 12:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läser långsamt och minns att det är att suga på karamellen som gäller. Hårt och snabbt tuggad poesi förstör gärna själens bitytor.
2013-09-05

  Fredrik P. VIP
Ja, sensommaren är helt klart
förvirrande, tankar dikten väcker.
2013-09-05

    Dan Myrbeck
Fin, ja gillar särskilt:

"Sensommarsolen insluter staden i en illusion"

2013-09-05

    ej medlem längre
Snyggt nummer.
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP