Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksakt med penseln

Konstnären fattar penseln mjukt mellan fingrarna.
Duken rymmer motiv som behöver yta.

Blicken fokuserar
tanken fri

Tidlös stund då allt kommer från inspiration och livet.


Vågornas förföriska dans mot klipporna, som lämnas berörda





Fri vers av Filosofen2
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-09 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dikt var lika ljuv

som en kopp te till ljudet av ett ösregn utanför,

jag älskar den, känner mig hemma.
2013-09-20

  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Fin känsla i den målningen...
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2