Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vilkor

Ord


Handling


En mjuk hand


Som vänder



En ros taggar sticker in under skinnet

En droppe mörkt blod sipprar fram

Rinner....





En kyss i regnet




Ett skrik!



Öronbedövad tystnad


Sekunder...


minuter........


timmar...

dagar...


År.......







Fri vers av Filosofen2
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-11 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2