Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PsaLm

 

 

Jag är utlånad

ett andetag fångade min rörelse

fick mitt att skaka

 

vet inte om bristen på syre fick mig att sväva

eller

 

om det bara var ditt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-25 19:31



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
Fint och känsligt
2013-09-26

  L Patrik W Johansson VIP
Låt mig rekommendera filmen psalm 21...
med Per Ragnar

emellan skrivandet av dikt

Be well,
LPWJ
2013-09-26

  KYREUS of Sweden
passion
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP