Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tiden finns hela livet, men inte livet hela tiden" L.W.


KOM ÄLSKA LEV!

Jag får andnöd

paniken härjar vanvettigt

blir skräckslagen

när jag känner frånvaron

av din livsvilja

men kan bara famla i universum

bakbunden

portad

jag är trött på det nu

jag vill inte se på

medan du dör 

 

Vill röva bort dig

eller hit dig

hålla dig länge

skydda dig

strida till döden

om det krävs

för att jaga bort

det där svarta som

tagit dig till fånga

för är det något jag kan

så är det att strida 

det säger i alla fall

han som dömde mig

hårt och brutalt

 

Våra själar kämpar

för ditt liv

mitt liv

vårt liv

den oändliga kärlek

som förenar oss

men vad kan jag göra

om jag bad dig komma 

skulle du följa ditt hjärta då

 

Du vackraste vackra

du sagolika själ

mitt livs kärlek

möt mig 26/10 (eller kom NU)

när Lasse sjunger

"Hosianna" 

"Gå med mig vart jag går"

"Allt du vill ha finns här"

kom till mig

möt mig

följ våra hjärtan

lev

lev

för helvete

kom hit

ÄLSKA

LEV

 




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 483 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-27 22:26



Bookmark and Share


  Anna*
Smärtsamt och berörande!
Känner ...
2013-10-02

  Eva Langrath VIP
Stark text som berör om kärlekens smärta och vanmakten när man inte kan hjälpa.
2013-10-02

  Linda CH VIP
Drabbande! Värd många applåder!
2013-10-02

  petter rost
Oj du Beyond Eternity, du är fanimej härom eternity! Ett mäktigt poem du ger oss här, vackert, sårigt - så j-a sårigt - men så mycket innerlighet du ger! Tack...
2013-09-29

    Lone Wolf
Väldigt fint...
2013-09-28

  Piann VIP
Fin dikt som mig berör
2013-09-28

    ej medlem längre
Dunder o brak underbart bra hela livet ryms i denna
2013-09-28

  Christer Foghagen VIP
Mycket vacker och finstämd!
2013-09-28

  Carina Bendix
Underbar text!
2013-09-28

    ej medlem längre
Fantastiskt stark text. Berör mig mycket, av personliga skäl.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity