Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina Angelica, jag vet att karma gör sitt

För några månader sedan tog sig ett par jävla svin in hos en vän och våldtog henne brutalt.
Förövarna släpptes pga bristande bevis (?)
Tiden efter den brutala våldtäkten har den ena av männen förföljt henne på olika sätt vilket min vän anmälde flera ggr. Polisen gjorde absolut INGENTING.

I lördags natt tog hon sitt liv.

 

Detta skrev hon i lördags kväll.

"Våldtäktsoffer!

Ni som inte vill höra -låt bli att läsa!

Han som våldtog mig har fått en chans här i Sverige. Han bor i närheten av mig och en kompis till honom var med den kvällen. Allt skedde i mitt eget hem, det ringde på dörren sent på kvällen och jag trodde något hänt min granne som är allvarligt sjuk i cancer men nej... jag blev indragen i sovrummet där han höll fast mig och våldtog mig medan hans kompis stod i hallen. Trots anmälan, förhör, rättsmedicinsk undersökning där de fann blåmärken/skador till följd av våldtäkten, gynundersökning som bevisar samma sak, tekniker som funnit bevis i mitt hem m.m så fick jag ändå ett telefonsamtal från polisen på min 30-årsdag att han går fri i brist på bevisning... ?? Och, den andra mannen förföljer mig sen den dagen, han söker upp mig både via nätet i olika namn och förföljer mig personligen. Vad gör polisen? -INGET!!"

 

Fina kämpande Angelica jag förstår att du inte orkade mer. Ingen ska behöva gå igenom det du gjorde. Vårt rättssystem har havererat sen länge men jag vet att karma gör sitt.

Vi ses igen <3




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-19 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt!!! Det värsta är att både polis och myndigheter håller dessa förbrytare om ryggen! De skulle kastreras när de bär sig åt på det sättet, och skickas hem! Tusentals kvinnor får sina liv förstörda p.gr.a. dessa uslingar!
2017-06-19

  Beyond Eternity
Du har helt rätt S.A.I Steve Lando.
I detta fruktansvärda fall gick dem fria TROTS mkt teknisk bevisning.
2017-06-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
en tjejs ord bör vara bevis nog
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity