Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan nu och sen

 

I mitten av  rummet
utan väggar
hör dina pulserande hjärtslag
tryckvågor av din kärlek
slår omkull mig

Klarvaken mitt i natten
insvept i förvirrande tomhet
fylld av längtan
viskar tyst den stora frågan

"Hur långt är det
mellan 
nu och sen"




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-19 00:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de sista två raderna!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity