Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2015 men känns som igår


Som om

Som om du klev ur och jag stod kvar
men du är här precis som förut

Som om du skulle tystna om natten
och för evigt hålla dig borta

Men du är ständigt närvarande
och viskar lika ihärdigt som alltid

Viskningar som får den där unika 
målningen att vibrera så att den
alltid hänger på sned
trots att jag rättar till den varje dag

Som om du kunde stänga av 
och inbilla oss allt möjligt
om att du gått vidare

Som om någonting alls någonsin
skulle 
förändras 




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-30 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity