Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vet vad jag vill.


Vad vill du med mig

Hur kan du fortfarande vara kvar

Hur kan du så ogenerat vandra ut och in i mina rum

tränga dig in i mitt inersta som jag stängde igen

förlänge sedan

 

Hur går dina tankar när du viskar som bara du kan

alla kärleksfulla ord som ekar i evighet

Jag undrar stilla vad vill du med mig

förutom det uppenbara 

 

Jag vill visa dig var livet är på väg

vad som är viktigt

det där som  jag bara kan berätta för dig

som bara du kan förstå

 

När blir du på riktigt

du och din gudomliga skepnad

 




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity