Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte har för avsikt....


Jag förstår inte
varför är du här igen

Du kliver in
genom låsta dörrar

går runt i mina rum
dag som natt

Vad är det som händer
svajar det igen

?


Om du inte har för avsikt
att ta mig med storm
finnas på riktigt
att följa ditt hjärta

utan skyddsnät

så vill jag inte
veta av dig

ever...











Fri vers av Beyond Eternity
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-30 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity