Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig du vackraste av själar


Inga kan älska som vi

Jag fastnar där än alltför ofta

i ingemanslandet mellan

hopp och verklighet

 

 

När jag tappar styrkan

som sorgen dränerar mig på

det är då du knackar på min dörr

 

 Där står du naken

med kärleken som enda skydd

du viskar din första sanning

om att vara rädd

men att följa din inre röst

du viskar kärlek och att du målar igen

 

 När du rör vid mig ser jag de vackraste tavlor

gudomliga färger som visar själens kraft

där penseldragen andas

"Inga kan älska som vi"




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-02 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity