Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EDEN?


Inget äpple, ingen orm i sikte,
du närmar dig fullt naken
underbar
i esoteriskt motljus; underskön..

Eden finns här tydligt ännu?
en lustgård
befriande skön.
Vårt egna Eden!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-03-10 10:54



Bookmark and Share


  ia VIP
Äntligen känning av våren!!
härligt.. :)
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors