Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sömnen

 

I natt var sömnen en främmande gäst
som kom in genom ytterdörren och ropade
så att resten av huset
ställde sig upp i sängarna
I trappan lämnade hen spår
I gästboken några skrivna rader
Jag minns inte ett ansikte
utan flera som dansade inpå småtimmarna




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-17 14:52



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Får massor av bilder i huvudet, av din text. Bra skrivet!
2013-11-04

  lodjuret/seglare VIP
ett oskick är det, ett oskick
ett eländigt ansvarslöst trick
störa en möjlig drömmares vila
tvingad att drömmarna sila
genom försöken att sova det gick
2013-10-17

  Cris
Rätt spännande text faktiskt !
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP