Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt

Jag har en Ängels tålamod

 

Man kan dra slå spotta

och sparka på mig när jag ligger

 

det är lugnt

 

men!

 

om du trampar på mina vingar..

 

då!..




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-27 21:09



Bookmark and Share


  axveronika
Allt har en gräns och det är ganska intressant. Bra skrivet
2013-11-03

  Rozsi.kovacs

helt lysande fin text
2013-11-03

  Maria T
Dikten sätter fantasin i rörelse.
Fint
2013-11-03

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-11-02

  aol
ja då händer saker för utan våra vingar kan man inte flyga, så fint skaldat.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP