Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon



Imorgon
då ska jag
Imorgon
börjar jag
Imorgon
kommer aldrig 
- svag -
Imorgon
då ska jag
Imorgon
köpa karaktär
imorgon
lovar ,svär
imorgon
gråter jag
så 
- svag -




 

©  Malin Ahlblad




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-03-12 19:58



Bookmark and Share


  Arowana
Jag fattade inte riktigt. En sorts nyårslöfte för livet, eller? Kanske det där typiska Gustav-lovandet: "Jag ska banta i morron" (äter vidare)?
2006-03-12

  Ola Rydberg
bra
gillade speciellt
( Imorgon köpa karaktär
imorgonlovar,svär)
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon