Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du den?




osynlig önskan

 




Om du inte ser mej
så kanske jag får vila
från mina problem en dag




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-13 14:59



Bookmark and Share


  Osram
Haha! Jag missförstod lite... nu får den en helt annan innebörd!
Coolt :) och jäkligt fyndigt.
2006-03-13

  Arowana
Nej. Jag ser den inte. Förklaring följer i min svarsdikt.
2006-03-13

  Ola Rydberg
coolt Malin
2006-03-13

  Sanningsägaren VIP
Jag ser den!
Snyggt gumman!
Vila på du iaf! ;)
2006-03-13

  DanSan
AAaaHhhh Snittsigt!!!
2006-03-13

  Osram
Jag ser den! Tror jag...
2006-03-13

  DanSan
helt vitt papper!
Kan det vara en isbjörn som skottar snö vid Nordpolen
i värsta snöstormen och önskar sig en resa till Hawaii? hehehe
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon