Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite världsfilosofi...


Livet i en...

Utmed stranden
i stilla dis finner jag
en snäcka i allsköns färger

undrar om det finns ett liv
därinne i tomheten ändå

lägger tillbaka snäckan
promenerar vidare i tystnad

  . . . . .

Men det händer någonting
där i slutet av snäcketunneln
discoljuset blänker i multi

dunk dunk dunk

salsaryp valsaryp lambadaryp tangoryp
med andra kryp och annat hemligt

det skålas i drinkar
med saltsmak av havet

dunk dunk dunk 


                      en värld i en värld 




Fri vers av Juli
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-03-13 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli