Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2014-01-04

 

Någon har borrat ett hål i taket
Kanske tio centimeter i bredd
Bakom lyser ännu inga stjärnor
men påbörjar en scen i sig själv

Det är ett nytt år

Vad finns här? Leder det någonstans?
I mig börjar nyfikenheten att klättra

 


 

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-04 21:43



Bookmark and Share


  Tess74
Bra om det som kommer
2014-01-25

  ULJO
Vilken bra text om ovissheten av vad något nytt kan åstadkomma
2014-01-04

  walborg
Nyfiken förväntan och fantasi öppnar möjligheter ...
2014-01-04

  Ronny Berk
förväntan inför nya året väl beskriven; men om stjärnfallet lyckas hitta hålet i taket må vara osagt
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP