Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... den nästsista morgonen innan årskiftet ..


Blåa rymden i oss

 

vi står uppe på backen

hand i hand

tiden lider med gråa molnen

 

havet återspeglar himlens grafit

det svarta ljusnar

mot dagningen

 

eterns azur lyser upp

kärleken dansar 

i rymdens blå 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-29 11:02



Bookmark and Share


    Annika J
Dikten är oerhört vacker. Morgonen ger liv och får kärleken att dansa. Fint att väva samman naturen och relationen!
2014-01-14

  aol
så fint skaldat vännen,
2014-01-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vackert diktat
2014-01-09

  Eva Helene VIP
Som en skimrande pärla så vacker.
2014-01-02

  Ronny Berk
en text som förespeglar mej - förväntan !
2013-12-31

  Carola Zettergren
Vacker nyårsdikt !
2013-12-30

  Palett
Vacker text !
2013-12-29

  RitaBrunner
Vackert om det kommande året!
2013-12-29

    ej medlem längre
Det här tycker jag mycket om att läsa
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP