Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner att jag håller på att explodera.. av orättvis behandling, och vet ej hur länge jag klarar att hålla skenet uppe som jag spelar.. det ligger en bomb begravd, och den är inte liten.


Förbannad

Just i detta nu

känner jag

att jag och mitt liv är skört

och ömtåligt

 

 Likt en trollsländas

vingar över en öppen eld..

 

 Men känner även på andra hållet

att jag är på väg att

kunna förvandlas till en

förödande bomb

av ren naturkraft..

 

om saker och ting i sin utveckling

går några uns i fel

riktning..

 

Och detta bekymmrar mig

en hel del.

 

Man bör känna mig

och mina begrännsningar som

jag med nöd och näppe

klarar av att bära på.

 

Ty det väger tusende

ton att bära på

 

i min litenhet

som ändock har en

ballans som uppstått av

naturens ekosystem

 

för att infinna lugn

och harmoni..

 

Inte för mig!

utan..

 

för dom som

gör mitt liv till en pina.

 

Jag!

ja jag söker ju bara ro

för min själ

för att kunna vila

och släcka litet av den

eld och glöd

som ligger och pyr omkring mitt

 

hjärta.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 12:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2014-10-08

  Maria T
Vagga mig till ro.
Stilla min själ.
2014-01-28

  Jack_iX
Berörande o vackert skrivet om rätten till eget liv som man själv vill ha det!
2014-01-26

    ej medlem längre
Vackert och berörande
2014-01-13

  Magica VIP
Smärta som berör!
2014-01-08

  Lars Hedlin
En bra förmedlad och känslofylld text!
2014-01-06

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2014-01-05

  lodjuret/seglare VIP
En text vars innehåll bär på en hög igenkänningsfaktor. I övrigt spanar FRA efter ord som bomb, politiker, terror, president, den store satan etc i vanliga mejltexter. Så då bör din text härmed bli uppmärksammad.
2014-01-05

  Annatula
Det där med trollsländans vingar var jättefint skrivet. Känner våndan i texten och hur hela saken balanserar på ett knivsegg, vet ej om det ska brisera eller rasa samman.
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP