Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu.

2006-03-15




Sinnesro

Ligg stilla
finn ro
Jag finns med dig
var du än går
Ditt ansikte sover
i min blick

Du andas frid




Fri vers av Osram
Läst 692 gånger
Publicerad 2006-03-15 22:33



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Alldeles underbar.
läser om o om igen,
och känner frid.
Skönt.
2006-04-23

  Nils Sondefors
Finstämd, harmonisk dikt där du på några få rader utmärkt väl lyckats ringa in livets essens!
Sinnesro är ett mycket passande epitet, tycker jag...
2006-03-16

  Tony Hermansson
Ooo så härligt, behöver lite av den varan nu.
Mycket go sinnesro!
2006-03-15

  Per Rydberg
En så härligt harmonisk atmosfär din dikt förmedlar! Känner mig lugn (och trött) av att läsa den! Tycker mycket om den!!
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram