Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och allt snabbare


Bort gånga de

 

sommarens strålsuck

viker för

höstens höghet

föebådande

vinterns vila

inför

vårens vilja

anande

loppets fullbordan

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-08 17:03



Bookmark and Share


  aol
så fint skaldat här,
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP