Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidsfundra vid eftermiddagsfikat ;-)


Caprism nr 29

 

 

I de flestas timkalender

saknas tid att mata änder...

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 21:19



Bookmark and Share


  Nanna X
en rytmisk liten sanning!
2014-01-31

  aol
jag är nu pensionär så nu har jag all tid i världen,
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP