Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blunda och följ med mig


Resan

Min själ

är resenär

utan biljett

i min tanke

 

Jag kan ta mig

vartsom helst

i världen 

i rymden

i dröm

i magi

i fantasi

häromkring

hitom

ditom

bortom

 

eller ännu längre än det

 

och ändå

i anletets svett

blod och tårar så

behöver jag inte

 

att ta ett endaste

steg




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 567 gånger
Publicerad 2014-02-01 10:37



Bookmark and Share


  Maria T
Jag reser gärna med böckernas hjälp i fantasin
2014-02-23

  Angel of love
Svävar iväg ljuvligt.
2014-02-05

  KeL
Blundar och följer med!! Skön text! :)
2014-02-02

  Annatula
Ja, ja, ja! Det här är fantastiskt och så rätt. Själsresor eller tankeresor, kalla vad det vill. Man kan åka in i solen på solsemester om man så behagar och själen den tål.
Toppentext.
2014-02-01

  Lars Hedlin
Underbart Lasse ;) Applåd!
2014-02-01

  axveronika
Visst är det en fantastisk rikedom vi mänskor fått! Och här på siten tar vi dessutom del i varandras inre resor. Billigt och bra! Bra skrivet
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP