Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smet & påhittighet - limerick

 

En mjölkpiga från Smålandsstenar
har kopplat i mjölkkossans spenar
en bytta med mjöl
Det blir lite söl
men pannkaka när kossan skenar

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-04 22:19



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Instämmer fnissande i Lodjurets kommentar!
Calle
2014-02-12

  lodjuret/seglare VIP
Skitbra, de där pannkakorna har man ju sett i hagarna.
2014-02-04

  Anna Maris
haha - underbar!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP