Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - strand

 

Bryggan sticker ut

vågen lurar i vassen

stranden samlar sand




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-24 09:59



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra där!
2014-02-24

  Quasimodo
Ger en skön känsla och bild för en strand och hav!
2014-02-24

    ej medlem längre
Sista raden är på pricken och bara ett kul sätt att se på stränder... inte som en plats.. utan mer som ett skeende
2014-02-24

  Jessica Ebbesson
Fin bild du målar!
2014-02-24

  catharina.jerbo VIP
busvåg<3
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris