Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivbord med vändvinklade ben

 

Jag tar en sista titt över axeln och släpper

iväg min tanke

det kan hända att den ser ut som en lek och du kan 

reta mig till döds för att jag tjuvkikade

när jag var liten nu 

är det du som tittar på mig idag igen igår idag 

igen har du inget bättre att

fästa blicken på annat att göra än att 

stryka längs korridorerna  

kritisera bristerna i min skrivna svenska

och tro att

tilltro kan köpas för pengar 

av

sättet du följer mina skoljud med blicken så

(minnen)

förstår åtminstone jag att du har reat ut och värker

                    

Mammon lockade

men han var en hon och mer Lucifer än du ser

i din välstrukna skjorta och sobergrå kostym

du har aldrig fattat vad det handlar om, eller hur?

du har aldrig fattat någonting om dig och

knappt ett gram om mig heller trots att

du verkligen kan LYSSNA

tänk 

om det fanns något att säga 

istället vältrar jag i dig tills jag är

fylld och full och levande och död och spyfärdig av

visar dig mina brännmärken min Roulette

och när du valt nummer så kan du

gå, bosätta dig i ingenstans som den råtta du

är och luras

att du vore sann




Övriga genrer av Elin S
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-03-19 17:47



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Väldigt tokigt bra!
2006-04-18

  swimsus@gmail.com
Nä du låter dig inte luras och den saken är säker. Eftersom Thomas har kalkat ur ordet "Klok" ska jag undvika att skriva just det ;) ..
Du lämnar ut hemligheterna om en värld som verkar vara rätt trist men beskriven i passion, och du passar inte in..inte undligt du får blickarna efter dig.;)
Tuché!
2006-03-23

  alfa VIP
*stående ovationer*

Aaarrrgh!
$¤!!}X£:)#$!

*visslingar*

Tack!
2006-03-22

  Propella
Åh... äh... du VET om att jag skulle kunna äta upp dig. Jag är så oklädsamt avundsjuk på dig, men det gör inget - det är ju du. Shit. Du är mer duktig än vad jag kan säga.
2006-03-21

  swimsus@gmail.com
Ilska föder strålande texter, inte omoget. Läser Elin, och beundrar..
2006-03-20

    afrika
håller med daniel_78: det här ska kaxigt högläsas. och rundas av med attt någon i publiken med ett 'yeah. applåd
2006-03-20

  Daniel_78 VIP
du Slammar Elin, i bra bemärkelse =)
2006-03-19

  Carajna
Varför inte arg?

"fylld och full och levande och död och spyfärdig av

visar dig mina brännmärken min Roulette

och när du valt nummer så kan du

gå, bosätta dig i ingenstans som den råtta du

är och luras

att du vore sann"

bra skrivet!
2006-03-19

  Elin S
Nu får du sluta vara så arg!
Omdöme: Omoget.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S