Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Världen är bara en reflexion av vad din hjärna har fått dig att tro och acceptera,

du faller i gropar där de inte finns

du försöker tar dig ur
men nej...

allt är bara en illusion
kan inte fly från nåt som är inte verkligt!!

Har du inte fattat än?

Tro på dig själv
då kommer skuggorna att försvinna.

lita på dig själv!
och se hur svackor jämnnar ut vägen för dig.

älska dig själv
och se hur din svaghet förvandlas till styrka.

älska livet
kan du älska den återspegling som du har format?

Titta dig själv i spegeln.
Vilken reflexion ser du?

Är det din spegelbild som återspeglas?

Finns ditt verkliga jag i denna reflexion?

Eller är den bara en gyckelbild, en hägring som rädslan och osäkerhet har övertygat dig att du förtjänar?

Öppna ditt sinne.
Förlora inte förståndet!

Du är den du bestämmer att du vill vara!!!







Fri vers av Night Soul Woman
Läst 707 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-03-19 13:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt är bara en illussion; denna kommentar är allenast en reflexion
2016-01-28

  Jonas Hagén
reflektioner, ja denna fångade det jag känner,
varför straffa sig själv för något man gjort i okunskap
2012-07-02

  aol
ett litet sant mästerverk 5 stjärnor för sanningen bakom spegelbilden
2007-06-21

    Capulet
tack väldigt uppmuntrande och sant
2006-07-22

  BlåhäXa
Fint... och uppmuntrande! Tack att du har skapat denna texten, som rör runt i mina röriga känslor och förhoppningsvis kan jag snart börja reflektera och acceptera de som finns! / Pia
2006-07-16

  DanSan
.

Helt underbart ordat!!!

så skönt skrivit . . .

och visst är det så

att man måste älska sig själv

annars kan man inte

älska andra!!!


.
2006-05-12

  Last Word Spoken
Den här blir en Favorit!

Japp, en ung och mogen kvinna har talat sanningens ord.
2006-04-20

  Jack_iX
Mycket bra ord gillar kopplingen mot illusion o reflexion som sker i eget inre o hur man själv skapar bilder o hur man själv kan skrida till förändring ! Eftertänksam o uppmanande på ett sätt som får en att stanna upp ... o tänka !
2006-04-11

  Semir
Den här var riktigt bra :)
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman