Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina gator var som kvicksand.



och någon sa
att dina gator var som kvicksand
en utsträckt hand mot universum
ett hjärtas slag i dunkla rum

och någon sa
att dina nätter var som stormar
epoker av liv
jag aldrig kommer nå




Bunden vers av Tove Meyer VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-02-27 13:16



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det är en spännande rytm i din text.

2014-03-02

  rosaärmittnamn
otroligt vackert ordval. så fint! Min favorit - 'och någon sa, dina nätter var som stormar, epoker av liv'.
2014-03-02

  jonas a
har svårt att komma på hur jag ska formulera min kommentar, jättefin låter för liten……..

den lever med långt efter läsningen, vrider och vänder sig i mage och huvud.

så som det ska vara tycker jag

underbar
2014-03-02

  passeragå
Fantastisk. Stor och breathtaking och samtidigt liten och innerlig.
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP