Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en likstelhet (kyla)

han ber mig värma honom, men jag andas bara kyla.
där borta, utanför och på en annan sida rör sig dom som har älskat.

jag är bara kall.

han är hoppfull men jag är omöjlig.
kortar av linor varje dag, drar ned på kretsar.

han rör mig, men jag rör mig ingen stans längre.
som en likstelhet, som ett förgiftat vattendrag.

är jag.

när han viskar något i mitt öra, en pust av värme.
låtsas jag sova, låtsas leva för något annat.

och lyckas nästan tro att jag har slutat bry mig.




Fri vers av Novemberrus
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-26 21:33



Bookmark and Share


  Daniela I
Åh så underbar den är :)
2014-02-27

  frosthjärta
Mitt i prick. Du är så himla, himla duktig
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus