Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritiska röster gör er gärna hörda


Hög & lågvattenmärke & - limerick

 


Vid en sandstrand på södra Hawaii
finns en hydda som det är partaj i
dagen lång fram till kväll
då en röst som är gäll
skriker: tidvattnet kommer med haj i!




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-05 21:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra! Håller helt klart
anakreon-klass,
dvs är ljusår ifrån
att vara kass!
2014-03-06

  lodjuret/seglare VIP
Ja, med tanke på vädrets makt
får man med tiden hålla dess takt
om man som stad och land
ej vill betraktas som havsnära strand
mäkta med att alls stå i prakt
2014-03-06

  walborg
Perfekt limerick - ser bilden framför mig och hör hur de skriker där ...
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP