Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite ord i hjärnan


Angel kiss

Hon gick mot mig

och gav mig det DÄR leendet

som att se kärlekens

soluppgång speglas

i en älvas ögon

och jag var fastnitad

i den svarta asfalten

och kunde ej röra min själ

som bara väntade

på hennes röda läppars kontakt

 

lamslagna vingar gör att jag ej

kan lyfta fly eller ens sjunka ihop

hon tittar på mina kinder haka mun

och till sist mina ögon och puppiller

möttes och jag blev till is och lava

På en och samma gång..

 

Jag var avklädd

och väntade..

och då kom det

 

Kyssen av en ängel

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 593 gånger
Publicerad 2014-03-09 12:47



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2014-03-28

  Jack_iX
Underbar härligt om en ängels kyss!
Hoppas det smakade lika ljuvligt som orden om den är!
2014-03-11

    ej medlem längre
Varm...
2014-03-09

  aol
underbart skaldat vännen,
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP