Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet för ett antal år sen.

© Erik Brickman 2006



Cridlife misis



När vansinnet lagts på hög
och vreden blivit till rutin
och återvändsgränden
blivit gammal bitter vän

Då vänder jag från alla lagar
sveper in mig i min vilja
och dess självrättfärdiga låga
för jag har INTE gjort nåt fel

Jag frystes ut i 9-årig skola
jag irrade runt i 30-årig arbetslöshet
blev far till ett oväntat liv
som fick känna min livströtthet

Det skär som glödmetall i nerverna
minnen av min mor får mig att krampa
varje gång det når mitt minne
minsta vindoft tål jag inte

Mötte en annan, sån spillra som jag
såg min spegel i hennes bleka drag
livet lever sig aldrig lätt
det ska skrapas av mitt skämda kött.




Fri vers av Arowana
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-03-20 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland undrar jag om inte vi alla här är sårade, övergivna, vilsna barn som speglar sig själva i varandra och genom varandra försöker nå sig själva
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana