Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuldsfull Kvinna


Jag vill försköna
din kropp med lycka

Som en grönska av blomster
lyser du av förgätmigej

Renhjärtad av vita blad
svävar du sakta ovan marken

Pryder allt därefter så grant



Vill följa spår av dig




Fri vers av loren
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-15 07:48



Bookmark and Share


    Saltis77
Så vackert!
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

loren
loren