Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes mellan ögon

Jag har mött dig i mina drömmar
mött dig i just den där stunden
Jag var hög på dina former
hög på röda ting, du vet

Du sa, jag har en hemlighet
en hemlighet du vet
Jag sa, just i den stunden
att det råder inga tvivel om det

och jag vet, jag vet var du finns
och jag ser, jag ser vad jag minns

Vi möttes mellan ögon
det var kärlek mellan två
Men nu vågar vi inte säga
att fyra kan bli vår

och

Jag har mött dig i mina drömmar
mött dig i just den där stunden
Jag var hög på dina former
hög på röda ting, du ser

Då jag vandra upp på höjden
skrek ut all frustration
Nu jag visste inget annat
var tillbaka, kämpade på

och jag vet, jag vet var du finns
och jag ser, jag ser vad jag minns

Jag är kär i dig baby
då du finns inuti mig
Kom, kom närmre älskling
Ja, jag vågar se tillförsikt

och jag vet, jag vet vad jag minns
och jag ser, jag ser var du finns




Fri vers (Fri form) av loren
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-27 13:04



Bookmark and Share


    Saltis77
Så fint,jättevackert!
2014-03-29

    Saltis77
Så fint??
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

loren
loren