Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild


Jag har suttit
på klippor varma
av betong

Sett ut
över sfärer
av horisonter

Känt lyckan
förverkligas
av varma smekningar

Varit hög på
befruktningsverktygen
dina

Det var
i hemlighet
som vi knullade
ikapp med verkligheten

Då vågor
skapades
mellan våra kroppar
och framkallade
brisningar av välbehag

I själar sitter
fortfarande
känslor
som förnimmer om
euforin i oceaner

Mellan dig och mig




Fri vers (Fri form) av loren
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-20 15:50



Bookmark and Share


    Erika H
Jodå, nog skapar du en ögonblicksbild. Den är vacker i sin längtan, i känslan av det stora och ändå lite vemodig. Som om det verkliga inte finns att ta på, finns som en inre klocka att klinga.
Tycker om när det vackra och det vemodiga blandas.
Snyggt skrivet.

2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

loren
loren