Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppja din höjdpunkt



Jag vill skriva
poesi på dina läppar
och smaka dem
lidelsefullt
med kärlek

nästan smutta dig
med temperatur

för du
förför mig
med dina mönster
och rör dig
förkvinnligad på mig


runt om
och över

ett spännlås



då jag
njuter dig
och du mig

och

så snart som

mina läppar berör

din juvel





i stegringen
som sker



skjuter du mig ut




Fri vers av loren
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-19 23:05



Bookmark and Share


    Erika H
Du kastar ut och rullar in. Skriver med en lockelse och jag är böjd att följa efter. Måste veta hur det slutar. Känner hur det är något som aldrig tar slut. Lockelse, smak, känsla och ut. Börja om och om och så ut.
Jag gillar det. Känns naket och mycket vackert.
Så snyggt skrivet.
2014-08-28

    Saltis77
Man blir berörd .... Vackert ....
2014-03-29

  Teresia Ridell
Sensuellt och mycket vackert !
2014-03-20

    ej medlem längre
Vackert
2014-03-19

    ej medlem längre
Mycket bra! :)
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

loren
loren