Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man säger att nuet är det rätta men jag lever för stunderna


Jag vet varken ut eller in
din sköna röst tickar i mig
den svärmar som av sinnlig kärlek

Ge mig lite till och aldrig mera

Om jag på denna korta tid blickat
ögonblickets lycka spreds
delat både dig och av mig

Säg mig vem har rätt att förgöra
så rädd att tappa och rinna ut
då tidens tand bearbetar

I stunder finner vi vår värme
nuet är endast en annan bild




Fri vers av loren
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-16 19:10



Bookmark and Share


    Saltis77
Så fint
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

loren
loren