Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har satt bäst före datum Älskling



Det sväller

denna känsla

som kryper



och



Du står där nu

för stunden





Resonerar



Om konception i okontrollerade rörelser

från tomma intet




När mardrömmarna i mörkret

målmedvetet märker oss

lyser du mig sakta




I dig

har jag mig

alltid ont om




Då jag lättfotad

Borta på dagen är

av pressade marginaler

och att komma till insikt




Hur ska jag förklara mig

det är stor saknad i dig




Vid varje händelse

som alltid min älskade

existerar jag

mig längre bort än mig själv




Jag kan inte lösgöra detta mer

denna ståndare i vår lilja




Tankar tömda nu vaknar upp

när vi sår våra frön

i karaktärer



för framtida bruk




Fri vers av loren
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-22 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loren
loren